Facebook | Nieuws   

Netwerkontmoeting loket sociaal domein

Uitnodiging
Netwerkontmoeting loket sociaal domein Geldrop-Mierlo
Donderdag 15 juni • 16:00-17.00 uur • Weeffabriek Geldrop

In gemeente Geldrop-Mierlo gebeurt veel voor inwoners - heel veel! Mooi natuurlijk, maar soms ook lastig om door de bomen het bos nog te zien. Dat geldt niet alleen voor inwoners maar ook voor professionals en vrijwilligers die zich inzetten om inwoners te helpen.
Dat wordt makkelijker als je weet wie er nog meer actief is in onze gemeenschap! Daarom ben je op donderdagmiddag 15 juni van harte welkom bij onze netwerkontmoeting. Hier word je op een luchtige wijze meegenomen naar het toewerken naar één loket waar inwoners (en professionals) met hun vragen binnen het social domein kunnen komen.

Wat mag je verwachten?
Een boeiende middag in het teken van ontmoeting. Na het formele gedeelte, inclusief theater en muziek, is er ruim gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over samenwerkingen. Je wordt uitgedaagd om met eigen ideeën te komen. Hoe kunnen we de verbinding met elkaar verder voortzetten?

Praktische informatie
Inloop vanaf 15.30  uur bij de Weeffabriek in Geldrop Molenstraat 23 • Koffie, thee en een eerste consumptie zijn kosteloos • Graag aanmelden via info@zorgbelang-brabant.nl

Soep-Inn

WIJKVERENIGING "DEN AKERT"
organiseert: Soep-Inn

Woensdag 28 juni

van 11.30 tot 13.30 in wijkgebouw Den Akert

Eikelaar 2-A 5664 XE Geldrop


Met soep en broodjes, koffie of thee voor €4, - per persoon.


Thema: Digitale fraude

Als gast: Onder andere Edith Mostert van KBO Brabant komt iets vertellen over digitale fraude, waar steeds meer mensen mee te maken krijgen.

We willen u waarschuwen voor de misleidende manieren waarvan u slachtoffer kunt worden.


Het doel is om voorlichting en persoonlijke benadering over maatschappelijk betrokken thema's te geven die dicht bij ouderen komen.

In het wijkgebouw nodigen we hulpverleners, adviseurs en vertrouwenspersonen uit die een actieve maatschappelijke bijdrage geven toegespitst op het thema van de maand.


Vluchtelingen worden benaderd voor het maken van een verse soep!  Iedere vierde woensdag van de maand van 11.30 uur tot 13.30 uur wordt er een lunch geserveerd voor iedereen die belangstelling heeft.  Met uitzondering van de maanden juli (vakantie) en december (kerstviering).

Nieuwsbrief januari 2023     

Training start 12 april bijeenkomst
nog paar vrijwilligers gezocht 

START TRAINING De aspirant-inwonersondersteuners beginnen binnenkort hun training. 15 februari is de gezamenlijke aftrap daarvan.

12 APRIL BIJEENKOMST Op 12 april is er een feestelijke bijeenkomst. Dan krijgen de voor de training geslaagde inwonersondersteuners hun certificaat uitgereikt door wethouder Sanders-de Jonge. Ook wordt er dieper ingegaan op de vorderingen van het project. En er is de kans om (opnieuw) kennis te maken met elkaar. Elkaar kunnen vinden helpt ‘de paraplufunctie van Inwonersondersteuning’ . Een uitnodiging volgt nog, maar houdt dus 12 april alvast vrij. 

NOG RUIMTE Hoewel we voldoende aspirantinwonersondersteuners hebben gevonden, is er ruimte voor meer. Nu kunnen die vrijwilligers nog naadloos aansluiten, vanaf het begin meedoen aan de training. Bent of kent u iemand voor wie dat wat is? Neem dan contact op met projectleider Gabie Conradi. info@ inwonersondersteuningGeldropMierlo.nl. De vacature staat op www.inwonersondersteuningGeldropMierlo.nl

VRIJWILLIGER COMMUNICATIE
Inwonersondersteuning Geldrop-Mierlo zoekt iemand die onder meer kennis heeft van social media gebruik en daarvoor regelmatig relevante of interessante content wil maken voor onze website en Facebook. Meer weten? Bel of mail Gabie Conradi. 

Wil jij ook aan de slag als vrijwilliger bij inwonersondersteuning Geldrop-Mierlo?

Er staan leuke vacatures open. 

Lees meer

Symposium Veranderingen inwonersondersteuning in
Geldrop-Mierlo.

Openingstijden Bibliotheek

Geldrop: maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur
Mierlo: maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 11:00 tot 14:00 uur.